fbpx
31 C
Vranje
utorak, 23.07.2024

„Vi ste iz Vranja, ne znate kako funkcioniše Beograd“: Odbornik SNS-a prozvao Stojmenović

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

BEOGRAD / VRANJE – Šefica odborničke grupe Zeleno-levog fronta i Pokreta slobodnih građana u Skupštini grada Beograda, Natalija Stojmenović, danas je zbog svog rodnog mesta bila na meti verbalnog napada odbornika Srpske napredne stranke Aleksandra Nikolića, koji je nakon njenog izlaganja rekao da ona „ne zna kako se bira gradska uprava“.

„Znam da ste pre dve godine bili kandidatkinja iz Vranja i tada san Vam rekao da je teško tako brzo savladati funkcionisanje gradske uprave“, rekao je on, javlja Danas.

Odbornik Miloš Pavlović naveo je da je Nikolić prekršio poslovnik time što je ulazio u to odakle je odbornica Stojmenović.

Šefica odborničke grupe ZLF i PSG Stojmenović istakla je da ta grupa neće podržati Aleksandra Šapića za gradonačelnika.

„Bojim se da ćemo dobiti vlast za koju nisam sigurna da će uspešno odgovoriti na ono što se u ovom gradu dešava, poput toga da mnoga naselja nemaju vodu“, istakla je Stojmenović na sednici Skupštine Beograda.

Ona je istakla da joj je žao što nisu čuli obrazloženje za kandidate i kandidatkinje na listi za gradsko veće, a bivši šef kabineta Šapića je danas „pred optužnicom za korupcionaški skandal Kentkart“.

Sednica Skupštine Beograda na kojoj bi trebalo da budu izabrani gradonačelnik i zamenik gradonačelnika počela je danas nešto posle 10 časova, javlja FoNet.

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević informisao je odbornike da je formirana i odbornička grupa „Kreni-promeni“ koja broji 20 članova i čiji je predsednik Savo Manojlović.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci