fbpx
15 C
Vranje
sreda, 22.05.2024

Ni traga ni glasa o izborima u Vranjskoj Banji

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE / VRANJSKA BANJA – Skoro dvadeset sati od zatvaranja biračkih mesta, iz opštinske izborne komisije u Gradskoj opštini Vranjska Banja nema ikakvih zvaničnih ili nezvaničnih informacija. Štabovi nekih od političkih stranaka čije su liste učestvovale na izborima za buduće odbornike u Skupštini Vranjske Banje potvrdili su za naš portal da ne mogu i dalje da dobiju ikoga iz biračkih odbora ove gradske opštine.

Za vlast u GO Vranjska Banja juče su se „borile“ sledeće liste: Srpska napredna stranka sa listom Aleksandar Vučić – Za našu decu, Jedinstvena Srbija sa listom Dragan Marković Palma – JSSrpska Desnica sa listom SD Vranjska Banja – Od naroda za narod, i Socijalistička partija Srbije sa listom Ivica Dačić – SPS.

Ukupan broj upisanih birača na teritoriji GO Vranjska Banja je 8.408 osoba, a glasalo se na 21 biračkom mestu. Najveći broj upisanih birača je na biračkom mestu broj 3 u OŠ Predrag Devedžić i iznosi 1.229 lica na spisku. Slede izborna mesta broj 6. i 7. – Kombinat Cveće sa po 1.171 i 1.058 upisanih birača. Ima sedam biračkih mesta sa po manje od 100 upisanih birača. Ostala biračka mesta imaju između 200 i 870 upisanih birača.

Skupština Gradske opštine Vranjska Banja ima 19 odbornika. Oni će pored uticaja i mesta u Skupštini, između ostalog i među sobom odabrati predsednika Skupšine opštine Vranjska Banja.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklama -
- Reklama -

Poslednji članci