fbpx
16.4 C
Vranje
ponedeljak, 27.05.2024

„ProGlas“ dobitnik Godišnjeg priznanja portala „Slobodna reč“

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE / BEOGRAD – Godišnje priznanje portala Slobodna reč, ustanovljeno na prvu godišnjicu rada redakcije 26. aprila 2021. godine, otkad se redovno dodeljuje, ove godine dodeljuje se Inicijativi „ProGlas“.

Na četvrti rođendan portala, priznanje ide u ruke inicijativi koja je probudila nadu u društvu koje pod pritiscima, nepravdom i nasiljem prolazi kroz najdužu političku i moralnu krizu u ovom veku. Inspirativno i nesebično zalaganje inicijatora za zajedničku borbu učešćem na poštenim izborima, posebno je osvetlilo mesta u unutrašnjosti Srbije, poput Vranja, čije su institucije zarobljene a građani u medijskom mraku.

Ceremonija dodela priznanja inicijatorima ProGlasa biće organizovana  tokom njihove posete Vranju nakon prvomajskih i uskršnjih praznika, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Foto: Media Centar Beograd

Više o dosadašnjim dobitnicima možete pogledati u nastavku:

Godišnje priznanje portala Slobodna reč

 Portal Slobodna reč osnovan je u Vranju, 26. aprila 2020. godine, sa ciljem negovanja ideje o slobodnoj reči. Podržavamo odgovornost za javno izgovorenu reč i očuvanje vladavine prava. Zalažemo se za doslednost, objektivnost i proverenost informacija u izveštavanju građana o svemu što je od značaja za njihovo učešće u društvenom životu i o temama koje se tiču politike, društva, kulture, života pojedinca i slobode u zemlji čiji je strateški cilj članstvo u Evropskoj uniji.

 

„Slobodni ste ako vam je savest čista!

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklama -
- Reklama -

Poslednji članci