fbpx
20 C
Vranje
sreda, 22.05.2024

Albanija i BiH jedine u regionu bez ograničenja otvorene za srpske državljane

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD – Bez obaveznog karantina i negativnog testa na virus COVID-19, građani Srbije mogu trenutno da uđu u 18 država na svetu, među kojima su u regionu jedino Albanija i Bosna i Hercegovina. Kako prenose beogradski mediji, zbog loše epidemiološke situacije u našoj zemlji iz dana u dan sve više zemalja zatvara granice za srpske državljane.

Kako prenosi Blic, bez ikakvih ograničenja državljani Srbije mogu da uđu u Albaniju, Belorusiju, Bosnu i Hercegovinu, Egipat, Republiku Kongo, DR Kongo, Meksiko i San Marino. Pre odlaska u Jamajku putovanje mora da se prijavi na visitjamaica.com, prilikom dolaska na Maldive meri se temperatura i, po potrebi, radi PCR test, a ista procedura je i u Omanu. Palau predviđa zdravstveni pregled, a zabranjen je ulazak svima koji su u prethodnih 14 dana boravili ili prošli kroz Kinu, uključujući Hongkong i Makao, ili su boravili na kruzerima koji su pristajali u luke zemalja koje su pogođene pandemijom. Temperatura se meri i prilikom ulaska u Pakistan.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci