fbpx
16.4 C
Vranje
ponedeljak, 27.05.2024

Lokalni izbori 2020: Bulatović objasnio šta SNS nudi građanima

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

Slobodna reč će svakog petka, uoči lokalnih izbora zakazanih za 21. jun objavljivati presek najbitnijih događaja tokom predizborne kampanje.

Ponedeljak, 18. maj: Promene u izvesnoj Grupi građana Vranje Vranjancima

Početkom marta Gradski odbor Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju predao je listu kandidata za odbornike na kojoj se nalaze i članovi izvesne GG Vranje Vranjancima, koja je koalicioni partner JS. Međutim, početkom ove nedelje članovi predstavništva ove GG tražili su od njihovog predsednika Miloša Nikolića prekid predizborne koalicije i svih aktivnosti sa GrO JS u Vranju, navodeći da nisu ispoštovali dogovoreni program i ciljeve i programe ove GG, već iskopirali program stranke Dragana Markovića iz Jagodine, te da nije potpisan predizborni koalicioni sporazum, otvoreno dajući prostor „drugim političkim opcijama koje se zalažu za budućnost svih nas„.

Utorak, 19. maj: Desničari se priključuju igri

Grupa građana Srpska desnica Vranje – Od naroda za narod, podnela je izbornu listu od 65 kandidata za odbornike u Skupštini grada Vranja i izbornu listu od 19 kandidata za odbornike Skupštine gradske opštine Vranjska Banja.

Sreda, 20. maj: Stranka slobode i pravde zvanično u Vranju

Dok je u večernjim časovima Gradski odbor Srpske Radikalne Stranke (SRS) predavao izbornu listu od 22 kandidata za odbornike pod nazivom dr Vojislav Šešelj Srpska radikalna stranka – dr Slavko Živković, u jednom od gradskih restorana je održan prvi zvanični sastanak Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde (SSP). Sastanku je prisustvovao i predsednik te stranke Dragan Đilas i poverenica za Vranje Mirjana Ilić Stošić. Ova stranka će krenuti sa formiranjem odbora u svim opštinama Pčinjskog okruga i mesnih odbora u Vranjskoj Banji i većim selima, a u planu im je otvaranje reprezentativnih prostorija stranke, koje bi po rečima poverenice Ilić Stošić „vremenom postale stožer okupljanja svih stranka koje čine Savez za Srbiju iz Vranja“ misleći na SSP, Demokratsku stranku, Dveri i Narodnu stranku.

Četvrtak, 21. maj: Bulatović objasnio šta SNS može da ponudi građanima

Nakon izveštavanja lokalnih i nekih nacionalnih medija da iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju nude pakete ili neku drugu vrstu pomoći tražeći od građana da zauzvrat glasaju za njih na izborima, predsednik GrO SNS u Vranju i narodni poslanik odlazećeg saziva Narodne skupštine Slaviša Bulatović u izjavi za lokalnu televiziju tokom obilaska radova na asfaltiranju ulice u Vranjskoj Banji je ove navode demantovao: „Kontaktirali su me neki portali da dam komentar na tu vest čak su i neki mediji sa nacionalnom frekfencijom preneli, ja mogu da ponovim da je to apsolutna laž i da mi građanima sem ovoga [asfaltiranje ulice] kao što je ovo danas što nudimo i kao što ćemo šetalište za desetak dana ponuditi, ne možemo ništa više da ponudimo, to je politika naše stranke, da pred građanima izađemo sa konkretnim rezultatima.“ – rekao je Bulatović.

Petak, 22. maj: GrO SNS podelio jednokratnu pomoć za Rome u Vranjskoj Banji

Savet za socijalna pitanja Gradskog odbora SNS u Vranju podelio je Romima u Vranjskoj Banji pakete sa hranom i sredstvima za ličnu higijenu. Kako su saopštili iz stranke, u akciji podele jednokratne pomoći je pakete dobilo 100 socijalno najugroženijih porodica iz romskog naselja.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci