fbpx
1.6 C
Vranje
subota, 20.04.2024

Politički govor u crkvi: Vesić i Stevanović o vlasti u Surdulici [VIDEO]

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

SURDULICA – Tokom posete Pčinjskom okrugu, ministar građevinarstva i infrastrukture i član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić, juče je bio i u surduličkom selu Suvojnica, gde je u razgovoru sa meštanima najavio nove projekte u ovoj opštini, uz akcenat na kanalizaciju oko Vlasinskog jezera.

Sa njim je bio i državni sekretar i visoki funkcioner SNS-a Dragan Stevanović, a njih dvojica su, kako se može videti na snimku objavljenom na društvenoj mreži X (Twitter), održali politički govor u crkvi u ovom selu.

„Da vam kažem, samo da znate, da Vučić zna gde je Suvojnica. Pošto je on meni rekao, ja sam tako prvi put čuo. Rek’o je idi tamo, vidi da li su uradili put. I zna i za Dekutince i za Suvojnicu. Zato je predsednik, zato što zna svako mesto“ – započeo je Vesić.

Jedna od okupljenih meštanki i meštana mu je odgovorila, uz aplauz i pogled ka Stevanoviću:

„Al’ to nam je opet Dragan Stevanović…zahvaljujući njemu…“ – rekla je ona, na šta je Vesić odgovorio: „Možda mu je Dragan šapnuo“.

Tada je Stevanović nastavio sa političkim govorom u pravoslavnom hramu:

„Ministre, ako mi dozvolite, samo, meni je prosto žao što nismo imali priliku. Oslonio bih se na ovo što ste rekli, da je glupo kad politika ima jednu Suvojnica, drugu Surdulica, treću Niš, petu ovo. Nažalost, ova opština je eklatantan primer šta znači kad lokalna politika radi sve suprotno u odnosu na državnu i na nacionalnu politiku. Mi smo zaglavljeni, ova opština je, recimo, pored našeg resursa, Vlasinskog jezera, gde ćete vi voditi projekat kanalizacionog prstena, sećate se kakvu ste i neprijatnost gore doživeli, sa nekim da kažem, kolegama našim iz koalicije. Žalosno je što 12 godina na tom razvojnom potencijalu jedan ekser nije zabijen“ – rekao je Stevanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci