fbpx
3.4 C
Vranje
subota, 20.04.2024

SKGO donirala Vranju računarsku opremu u vrednosti od 1,35 miliona dinara

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) donirala je Gradu Vranju računarsku i tehničku opremu, koja obuhvata 20 računara i dva skenera u vrednosti od 1,35 miliona dinara, iz nagradnog fonda u okviru programa „Partnerstvo za dobru lokalnu samoupravu“.

Tim povodom, zamenica gradonačelnika Vranja, Vranja Zorica Jović, i član Gradskog veća za budžet i finansije, Bojan Kostić, priredili su prijem za Marka Tomaševića, zamenika generalnog sekretara SKGO.

„Primer dobre prakse koju smo pokazali realizacijom ovog projekta je prepoznat i nagrađen. To je nama potvrda da dobro radimo, a vaše priznanje je za nas dodatni podstrek da budemo još bolji i nastavimo sa takvim trendom i u narednom periodu“, rekla je Jović.

Kostić je dodao da je ova donacija podsticaj da u budućnosti budemo još bolji.

„Drago mi je da je  rad naše lokalne samouprave u okviru projekta ‘Planiranje i budžetiranje u funkciji održivog razvoja Grada Vranja’ u oblasti ‘Odgovornost i vladavina prava’, prepoznat kao primer dobre prakse za unapređenje rada Gradske uprave“, dodao je Kostić.

Na sastanku je bilo reči o mogućnostima za proširenje saradnje i u drugim oblastima, kao i planovima za naredni period.

Grad Vranje je, nedavno, od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave dobio donaciju računarske opreme u vrednosti od 2,5 milioan dinara, kao nagradu za najbolju godišnju praksu u oblasti „Planiranja i budžetiranja u funkciji održivog razvoja Grada Vranja“.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci