fbpx
16.4 C
Vranje
ponedeljak, 27.05.2024

U Singeritu kod Končulja otkriveno oružje i municija

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BUJANOVAC – Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je danas da je, u subotu, na području sela Končulj, opština Bujanovac pronađena veća količina oružja, municije i minsko- eksplozivnih sredstava.

Na području sela Končulj, opština Bujanovac, na mestu zvanom Singerit, u šupljinama stene, 14. novembra, pronađena je veća količina oružja, municije i minsko-eksplozivnih sredstava i to: raketa za ručni raketni bacač, municija za bacač granata, protivtenkovska mina, sanduk sa dvogledom za noćno osmatranje, više limenih kutija sa puščanom municijom različitog kalibra, maskirna uniforma i drugo“ – navedeno je u saopštenju.

Pripadnici Policijske uprave u Vranju zajedno sa ekipom Policijske brigade obavili su uviđaj i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, koje je je izdalao nalog da se preduzmu radnje i mere na otkrivanju NN počinioca zbog nedozvoljene proizvodnje držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih sredstava.

Biće izdate i naredbe za određena veštačenja radi utvrđivanja porekla i namene pronađenog naoružanja, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci