fbpx
1.6 C
Vranje
subota, 20.04.2024

„Uvod u saradnju čitave opozicije“: Ujedinili se omladinci DS-a, SSP-a, PZP-a i PSG-a

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD – Omladinci beogradskih odbora Demokratske stranke, Stranke slobode i pravde, Pokreta za preokret i Pokreta slobodnih građana potpisali su sporazum o zajedničkom delovanju, kako bi kroz niz akcija motivisali što više mladih Beograđana da ne posmatraju pasivno političke događaje, nego da aktivno učestvuju u promenama ovog nakaradnog sistema i vlasti.

Svesni da pojedinačno niko od nas ne može da ugrozi ovaj autokratski režim, a da zajedno možemo da stanemo na kraj bezvlašću i urušavanju Beograda, postigli smo dogovor o saradnji, koji treba da omogući kraj vladavine i ovog Vesića, ali i svih drugih Vesića, koji pretenduju na mesto gradonačelnika“ – izjavio je poverenik Demokratske omladine za Beograd Stefan Stošić u saopštenju.

Mladi su uvek motor promena i zato nam je stalo da što više mladih aktiviramo i da budemo spremni za protest i pobunu, ako ne dobijemo slobodne i fer izbore, na kojima će Beograđani sigurno poslati u političku prošlost Vesića i Srpsku naprednu stranku“ – istakao je Stošić.

On takođe, veruje da će ova saradnja biti samo uvod u saradnju čitave opozicije kako u Beogradu, tako i u čitavoj Srbiji, navodi se u saopštenju Demokratske omladine.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci