fbpx
21.4 C
Vranje
nedelja, 26.05.2024

Vranjanac Aleksandar Janjić Gari u reprezentaciji

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE / BEOGRAD – Jedan od najboljih igrača Kluba malog Fudbala Vranje (KMF Vranje), Aleksandar Jajić, na spisku je selektora futsal reprezentacije Srbije, Dejana Majesa, za septembarske mečeve u Elit rundi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Uzbekistanu 2024. godine, a najpre će zaigrati protiv Poljske i Belgije.

Kako je saopšteno na sajtu reprezentacije, članovi A selekcije okupili su se 11. septembra, a rivali izabranicima selektora Majesa su selekcija Poljske, 15. septembra u Koščalinu, a potom Belgija, pet dana kasnije, 20. septembra u Smederevu.

Za ova dva duela selektor je pozvao golmane Miodraga Aksentijevića, Jakova Vulića, Petra Marojevića, i igrače Stefana Rakića, Aleksandra Tomića, Slobodana Rajčevića, Miloša Simića, Strahinju Petrova, Jovana Lazarevića, Ninoslava Aleksića, Nikolu Matijevića, Kristijana Vasića, Denisa Ramića, Đorđa Rosića, Lazara Marinkovića, Aleksandra Janjića, Mateju Ćirka.

Iz KMF Vranje su objavom na zvaničnoj Instagram stranici čestitali Janjiću:

„Motor naše ekipe, sjajnim igrama i zalaganjem poslednjih par godina zaslužio apsolutno mesto u reprezentaciji! Srećno Gari, Vranje je uz tebe i reprezentaciju“ – stoji u opisu.

 

Pročitajte više:

Sva magija i horor seoskih turnira: Sirovi fudbal zaluđenika

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci