fbpx
21.7 C
Vranje
ponedeljak, 15.07.2024

Za jedan dan u Vranju 7 novih slučajeva zaraze

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE / BEOGRAD – Prema poslednjim informacijama Ministarstva zdravlja, u Srbiji je u poslednja 24 sata zabeležen porast inficiranih virusom COVID-19, registrovano je 120 novih zaraženih građana Srbije, a zvanično je preminula još jedna osoba. U bolnicama se od korona virusa leči 286 ljudi, dok je 19 na respiratorima.

Kako prenosi portal dnevnog lista Politika, u Vranju, Nišu i Kragujevcu je potvrđeno po sedam novih slučajeva, u Novom Sadu četiri, Prijepolju, Kruševcu i Sremskoj Mitrovici po tri, Merošini i Trsteniku po dva nova slučaja obolelih od virusa COVID-19, a za sutra je zakazana i sednica Kriznog štaba.

Poslednje informacije iz gradskog Kriznog štaba u Vranju odnose se na stanje u kovid bolnicama do 07:00 časova jutros – na lečenje je primljeno troje, otpušteno je dvoje, a sada među 20 hospitalizovanih ima troje pacijenta sa pozitivnim nalazom na virus COVID-19. Zabeležen je blagi porast broja pacijenata koji se u kovid ambulantu ATD javljaju zbog nekih od simptoma respiratorne infekcije po prvi put, pa je do dosadašnjih 30-ak dnevno, prethodnog dana bilo 44 prvih pregleda.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci