fbpx
12.2 C
Vranje
subota, 13.04.2024

„Za neko drugo, bolje vreme i stanje“: Odlaže se jubilarna Borina nedelja

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Jubilarna 55. Borina nedelja, koja bi u normalnim okolnostima počela na današnji dan, se zbog loše epidemiološke situacije usled širenja virusa COVID-19 i mera koje su na snazi, odlaže za „neko drugo, bolje vreme i stanje“, saopštili su danas organizatori.

Kako se navodi u saopštenju za javnost Odbora Borine nedelje i organizatora manifestacije, Književne zajednice Borisav Stanković, ovaj kultni vranjski događaj biće održan „čim se ukažu uslovi“, kada će se proglasiti pobednik i uručiti književna nagrada Borisav Stanković.

Urednik programa Borine nedelje, vranjski književnik Miroslav Cera Mihailović, dodaje da će na zvaničnoj Facebook stranici Književne zajednice Borisav Stanković u narednih sedam dana biti objavljivani „prigodni prilozi“.

Održavanje Borine nedelje je zbog epidemije virusa COVID-19 bilo odloženo i prošle godine, kada se KZ Borisav Stanković odlučila za alternativno obeležavanje, objavljivanjem knjige Vera autorke prof. dr Sunčice Denić, koja je posvećena jednoj od osnivača manifestacije Veri Cenić.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci