fbpx
12.2 C
Vranje
subota, 13.04.2024

Dramske radionice u Medijskom skloništu

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – U prostorijama Medijskog skloništa (Osme brigade 3), u nedelju, 17. aprila od 14 časova biće održana dramska radionica „Podjednako važni“, a prema rečima organizatora, radionice u formi društvene igre i svojevrsne dramske simulacije pomažu mladima „u procesu otkrivanja, razumevanja i menjanja zajednice u kojoj živimo“.

Projekat „Podjednako važni“ ima za cilj edukaciju mladih na polju socijalne pravde i jednakosti, osnaživanje mladih na polju aktivizma za društvenu jednakost i jednake prilike za sve. Sprovodi ga Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava uz podršku Američke ambasade u Beogradu.

Mlada si osoba i zanimaju te teme kao što je socijalna (ne)pravda, društvene (ne)jednakosti, a uz to voliš i dramu, igru i pozorište? Boli te nejednak pristup obrazovanju i zdravstvenim uslugama određenih grupa, kao i rodna (ne) jednakost? Želiš da kreiraš društvo u kom su svi podjednako važni? Ukoliko je odgovor na neka od ovih pitanja „DA“, baš za tebe imamo dramske radionice koje se bave pristupom zdravstevnih usluga, pristupom obrazovanju, rodnom (ne)jednakošću i socio-ekonomskom (ne)jednakošću. Očekuj dosta igre, emocije, druženje, teatra, igranja uloga, diskusije, akcije, učenje i kritičkog razmišljanja!“ – stoji u pozivu.

Više informacija o prijavi možete pronaći ovde >>>

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci