fbpx
19.8 C
Vranje
sreda, 29.05.2024

Film „Munje: opet!“ u sali PBS naredne dve subote

Odabrani članci

Jovana Mladenović
Jovana Mladenović
Saradnica portala, studentkinja novinarstva

VRANJE – Nastavak domaće komedije pod nazivom „Munje: opet!“ Vranjanci će moći da pogledaju u sali Pozorišta „Bora Stanković“ u dva termina od 18 i 20 sati, 1. i 8. aprila.

Oni koji vole domaću kinematografiju, moći će da pogledaju nastavak priče o legendarnim junacima filma „Munje!“ iz 2001. godine. Glavne likove tumače Boris Milivojević (Mare), Sergej Trifunović (Pop) i Nikola Đuričko (Gojko Sisa).

„Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je pozajmljen od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan. Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu. Neka avantura počne, opet“ – poručuju iz produkcije.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci