fbpx
16.4 C
Vranje
ponedeljak, 27.05.2024

Filmska priča Vranjanke: Od dva posla da bi preživela do Miss World-a

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

U potrazi za boljim životom, sa samo 20 godina, Tijana Prvulović iz Vranja odlazi na Maltu, na ostrvo Gozo, gde se pridružuje starijem bratu koji tamo živi i radi već nekoliko godina. Dok je radila dva posla, nije ni sanjala da će kao u scenariju iz filma završiti na pisti takmičenja Miss World Malta.

Rođena je 2000. godine u Vranju, gde je završila osnovnu i srednju školu. Ovde je bila uspešna sportistkinja – bila je „Pandica“ 12 godina, odnosno odbojkašica kluba „OK Panda“, gde je igrala na poziciji dizač-tehničar.

Sa nepunih 20 godina, u potrazi za boljim životom van Srbije, odlučila je da se preseli u ostrvsku državu na sred Mediterana – Maltu.

Ovo mediteransko „utočište“ više desetina hiljada Srba bilo je njen izbor jer njen rođeni brat već nekoliko godina živi i radi tamo.

„Radim dva posla, u butiku na ostrvu Gozo i kao vodič u turističkom autobusu. Igrala sam kratko i za jedan malteški odbojkaški klub, ali mi se nisu dopali uslovi i bilo mi je malo naporno“ – rekla je ona u razgovoru za Slobodnu reč.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @coti__5

Dok je radila kao vodič, privukla je pažnju agenata MaltaModels agencije i ubrzo je na njihov poziv odradila svoju prvu reviju venčanica, nakon koje je usledio i poziv za učešće na takmičenju Miss World Malta 2024, na kojem se bira predstavnica Malte na takmičenju Miss World 2025 (Mis Sveta).

„Znala sam da sam fotogenična, ali ne i kako ću se snaći u svetu modela i da li će mi se svideti“ – rekla je Tijana.

Nakon revije venčanica i poziva da učestvuje u Miss World Malta selekciji, postala je predstavnica sa ostrva Gozo, na kojem živi i radi – kada nije u glamuroznim haljinama i u foto studiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @coti__5

Za sada je jedna od favoritkinja, jedina je Srpkinja među Maltežankama, a Srpska zajednica na Malti je već javno podržala.

Finale takmičenja i televizijski prenos zakazani su za 3. jul, ali na to ko će biti predstavnica Malte na Miss World naredne godine, može da utiče i publika. Na zvaničnim stranicama takmičenja objavljen je i Tijanin oficijalni portret, uz napomenu da je počelo telefonsko glasanje, slanjem SMS poruke TIJANA PRVULOVIC na broj 50615022

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @coti__5

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklama -
- Reklama -

Poslednji članci