fbpx
32.2 C
Vranje
sreda, 24.07.2024

Od otvaranja se Centru za vantelesnu oplodnju javilo 350 parova

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD – Za nešto više od sedam meseci otkako je otvoren Centar za vantelesnu oplodnju, za pomoć im se direktno obratilo više od 350 parova tražeći tačne i proverene informacije o lečenju, administraciji, zakonskim regulativama, pravima na lečenje o trošku Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja, saopšteno je danas iz udruženja Šansa za roditeljstvo. Na mejl adresu Centra, koji se nalazi na 12. spratu Beograđanke, stiglo je, istovremeno, više od 1.500 poruka iz različitih krajeva Srbije, a sa istom željom – da postanu roditelji.

Centar za vantelesnu oplodnju deo je projekta Ministarstva zdravlja i Fondacije „Nije svejedno“ kompanije Nektar u saradnji sa Udruženjem Šansa za roditeljstvo kojim se direktno pomaže parovima u Srbiji koji se suočavaju s problemom neplodnosti, jer se svaki šesti par u Srbiji suočava sa tim problemom. Besplatan nacionalni broj za vantelesnu oplodnju 0800/333-030 do sada je pozvalo više od 3.500 ljudi

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci