fbpx
12.7 C
Vranje
utorak, 23.04.2024

Ovo su kandidati iz Pčinjskog okruga na poslaničkoj listi „Srbija protiv nasilja“

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE / VLADIČIN HAN / BUJANOVAC / SURDULICA / BEOGRAD – Na poslaničkoj listi koalicije „Srbija protiv nasilja“ za decembarske izbore nalazi se osmoro kandidata iz Pčinjskog okruga, ako se u obzir uzmu i oni koji su poreklom iz ovog dela Srbije, a žive u Beogradu.

Najveće šanse da bude poslanik sa ove liste ima Biljana Đorđević, kandidatkinja Zeleno-levog fronta (ZLF) koja je rodom iz Bujanovca a živi u Beogradu, i koja se nalazi na 11. mestu. Vranjanka koja živi u Beogradu, Natalija Stojmenović, takođe iz ZLF-a, na 31. je mestu na ovoj listi.

Slobodan Petrović, kandidat stranke SRCE, najbolje se kotira od Vranjanki i Vranjanaca koji žive u rodnom gradu, jer se nalazi na 56. mestu.

Na poslaničkoj listi je i Nenad Mitrović iz Vladičinog Hana, kandidat Demokratske stranke (DS), koji se nalazi na 61. mestu. Treći kandidat ZLF-a je Stefan Tasić, Vranjanac koji živi u prestonici, a nalazi se na 101. mestu.

Na 106. poziciji je Daniela Mihajlović iz Surdulice, kandidatkinja za poslanicu iz redova Stranke slobode i pravde (SSP).

Vranjanka Dragana Đorđević, drugi kandidat stranke SRCE, na 141. je mestu ove liste, dok je – od svih kandidata iz Pčinjskog okruga – najslabije rangiran Vranjanac Đorđe Ristić iz Narodnog pokreta Srbije (NPS), koji je nalazi na 192. mestu.

Prvi na listi „Srbija protiv nasilja“ je Radomir Lazović iz ZLF-a, drugi Miroslav Aleksić iz NPS-a, a treći Dragan Đilas iz SSP-a.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklama -
- Reklama -

Poslednji članci