fbpx
23.2 C
Vranje
ponedeljak, 15.07.2024

Predsednik se obratio čestitkom na Instagramu: Srećan Vidovdan!

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Vidovdan i u objavi na zvaničnom Instagram nalogu poručio da je Vidovdan „prerastao mit i postao istorija, teška i previše krvava“. Dodao je da je ovo jedan od praznika „koje smo tokom istorije činili velikim i kada smo gubili i dobijali, i kada smo činili velike i časne stvari i mnogo ređe nečasne“. Vidovdan je nazvao istorijom koje Srbija nema razloga da se stidi, ali da još manje ima pravo da bi se obmanjivala buduća pokolenja.

I ništa bolje, i ništa više, od Vidovdana, ne pokazuje koliko je stvaranje istorije i budućnosti u našim rukama, koliko zavisi od nas i onoga šta, kako i koliko radimo. Zato je važno da, baš danas, još jednom pokažemo koliko smo spremni da svoju zemlju sačuvamo, odbranimo od svakog zla, i načinimo je velikom, poštovanom, i to na zemlji, a ne samo na nebu“ – poručio je Vučić.

Prema aktuelnim navodima savetice za medije predsednika Srbije Suzane Vasiljević, Vučić se oseća dobro i ukoliko bude bilo kakvih promena u njegovom zdravstvenom stanju, javnost će biti obaveštena. Zdravstveno stanje predsednika postala je tema u medijima nakon što je potvrđeno da su na virus COVID-19 pozitivni Maja Gojković, Aleksandar Vulin i Marko Đurić, koji su zajedno sa „vrhom“ Srpske napredne stranke u nedelju 21. juna proslavljali izbornu pobedu.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci