fbpx
32.2 C
Vranje
sreda, 24.07.2024

Preminulo dvoje, u Novom Pazaru i Vranju stabilno

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

BEOGRAD / VRANJE – U poslednja 24 sata u Srbiji su od korona virusa preminule dve osobe, registrovano je 108 novozaraženih, a testirano je 9.513 ljudi, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zadravstvo Zoran Gojković. On je na konferenciji za novinare Kriznog štaba rekao da su u bolnicama trenutno 673 osobe na lečenju, da je 106 novih pacijenata primljeno i da je 36 ljudi na respiratorima.

Od početka epidemije ukupno je preminulo 709 ljudi. Od početka epidemije testirano je 913.856 građana, a zaraženo 31.207 ljudi. Gojković je rekao da je situacija u Novom Pazaru stabilna, da je broj novozaraženih pet u poslednjih pet dana i to 23. avgusta i 27. avgusta nije bilo novozaraženih. On je dodao da se situacija u tom gradu može smatrati epidemiološki dobrom, ali da ne treba slaviti, jer je konačna pobeda i dalje daleko.

Prema podacima gradskog Kriznog štaba, u Vranju je do 07:00 časova ujutru ukupan broj hospitalizovanih u „kovid“ bolnicama bio 27, među kojima je osmoro pacijenata sa pozitivnim nalazom na COVID-19. Otpušteno je troje pacijenata, na lečenje je primljeno isto toliko a jedan je transportovan u Klinički centar Niš.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci