fbpx
16.6 C
Vranje
ponedeljak, 20.05.2024

ProGlas: Akademici, intelektualci i javne ličnosti u borbi za drugačiju Srbiju

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD – Srbiji nije potreban kult ličnosti, već slobodni građani koji sami uređuju odnose u svojoj zemlji, istaknuto je danas u Beogradu na predstavljanju inicijative grupe javnih ličnosti „ProGlas“, čiji je cilj da podstaknu građane da izađu na izbore.

Iza inicijative „ProGlas“ stali su akademici Ljubomir Simović, Vladimir Kostić i Vladica Cvetković, prof. dr Ivanka Popović, sudija Miodrag Majić, prof. dr Miodrag Jovanović, glumac Dragan Bjelogrlić, glumica Svetlana Bojković, pisac Gojko Božović, reditelj Srdan Golubović, novinar Biljana Stepanović, Petar Peca Popović, prof. dr Filip Ejdus i prof. dr Tamara Džamonja Ignjatović.

U „ProGlasu“ koji je pročitala glumica Svetlana Bojković navodi se da pozivaju sve one koji se u svojim životima sreću s raznim licima jedne te iste nepravde i bahatosti da prevaziđu sopstvene strahove i nepoverenja i da se udruže u borbi za drugačiju Srbiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci