fbpx
6.2 C
Vranje
sreda, 17.04.2024

Stižu studenti: Velike gužve na stanicama u Beogradu i Nišu

Odabrani članci

Jovana Mladenović
Jovana Mladenović
Saradnica portala, studentkinja novinarstva

VRANJE / BEOGRAD – Gužve na Beogradskoj stanici su znatno povećane uoči Uskršnjih praznika, te se zbog povećane gužve preporučuje raniji dolazak na stanicu i perone, radi izbegavanja propuštanja željenog polaska.

Najviše putnika ima u autobusima za Niš, Vranje, Čačak i Ivanjica, javljaju prestonički mediji.

Zoran Mojsilović iz Beogradske autobuske stanice, apelovao je na sve one koji žele da putuju, da na vreme provere da li ima dostupnih karata za polazak koji ih zanima i da na autobusku stanicu dođu možda i sat vremena pre planiranog polaska, prenosi Euronews.

Na putevima se zbog praznika očekuju velike gužve, a prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “ Putevi Srbije“ na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema većih zadržavanja vozila.

Tokom uskršnjih praznika zaključno sa ponedeljkom saobraćajna policija kontrolisaće prekršaje čije kršenje najviše utiče na nastanak nezgoda i težinu posledica, kao što su alkohol, psihoaktivne supstance, prekoračenje brzine i nevezivanje pojaseva, kako na prednjim sedištima tako i na zadnjoj klupi kao i upotrebu dečjih sedišta, piše RTS.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci