fbpx
27 C
Vranje
utorak, 25.06.2024

Sutra sednica Gradskog veća

Odabrani članci

Grad Vranje
Grad Vranjehttp://www.vranje.org.rs
Služba za odnose sa javnošću grada Vranja na zvaničnom sajtu dnevno ažurira informacije o radu lokalne izvršne i zakonodavne vlasti. Izrađuje Informator o radu organa Grada i bilten "Mesečnik".

VRANJE – U utorak, 11. juna, sa početkom u 08:00 sati, biće održana 22. sednica Gradskog veća, najavljeno je iz Gradske službe za odnose sa javnošću.

Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Predlog Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova u okviru projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji“, Tekst Javnog poziva za podnošenje zahteva za dodelu podsticajnih sredstava za regres za reproduktivni materijal – veštačko osemenjavanje krava na teritoriji grada Vranja u 2024. godini.

Na dnevnom redu su i Predlog Odluke o odobravanju i finansiranju posebnih programa u oblasti sporta kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u Vranju iz budžeta grada u 2024. godini, Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za izbor programa iz oblasti sporta na teritoriji grada Vranja.

Većnici će razmatrati i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora za obeležavanje 100 godina tenisa u Vranju, kao i Predlog Rešenja o izmeni Rešenja o imenovanju Komisije za utvrđivanje ispunjenosti uslova i dodelu grantova u okviru projekta „Preduzetništvo – temelj lokalnog i regionalnog razvoja. Konferencija za medije zakazana je za 11 sati.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci