fbpx
12.2 C
Vranje
subota, 13.04.2024

Vranje finansira manifestaciju „Dani borilačkih veština“

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Gradsko veće (GV) prihvatilo je predlog Rešenja o obrazovanju organizacionog odbora manifestacije „Dani borilačkih veština“, saopštila je danas Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja nakon 152. sednice GV.

Na današnjoj sednici GV prihvaćeni su i predlozi komisija o dodeli podsticajnih sredstava registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima na teritoriji Grada Vranja za 2023, i o raspodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa udruženja građana u oblasti poljoprivrede na teritoriji Grada u tekućoj godini.

Članovi GV prihvatili su i Izveštaj komisije za kontrolu korišćenja podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivrede za 2022. godinu, kao i Izveštaj o kontroli dodeljenih sredstava iz budžeta Grada Vranja u 2022, po javnom pozivu za dodelu finansijskih sredstava za realizaciju programskih aktivnosti uspostavljanja i jačanja udruženja u oblasti poljoprivrede na teritoriji Grada Vranja za 2022. godinu.

Takođe je razmatrana i prihvaćena Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društva kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje Zakon o javnim preduzećima, a čiji je osnivač Grad Vranje, za period od 1. januara do 30. juna ove godine.

Na sednici su razmatrani i prihvaćeni i Predlog odluke o raspisivanju javnog poziva za bespovratno sufinansiranje aktivnosti investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada na teritoriji Grada Vranja iz gradskog budžeta, kao i Tekst javnog poziva za izbor projekata za bespovratno sufinansiranje aktivnosti investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci