fbpx
23.2 C
Vranje
ponedeljak, 15.07.2024

Vučić: Nema previše smisla da Kamberi ukazuje na probleme

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD / BUJENOVAC – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas da je, komentarišuću govor šefa poslaničke grupe „Ujedinjena dolina – SDA Sandžaka“ Šaipa Kamberija u Skupštini Srbije, ocenio da je interesantno da o ugroženosti manjinske zajednice govori neko ko je iz vlasti u Bujanovcu izbacio 42 odsto Srba.

„Ja sam srećan što svi ljudi u našoj zemlji, Albanci poput gospodina Kamberija mogu da govore o totalitarnom sistemu Srbije, jer čini mi se da čim to govore pred milionskim auditorijumom to predstavlja kontradikciju“, rekao je Vučić.

On je rekao da se pita da li to mogu da govore neki drugi u Tirani, Prištini i na nekom drugom mestu, dodavši da oni nisu dobili ministarsko mesto, ali da im je nuđeno da imaju mesto zamenika ministra.

„Kao da je neko dobro unapred dobro znao šta stvarno misle o Srbiji, pa je dobro procenio da ne bi bilo logično da mesto ministra zauzme neko ko će tako lepo i rečito da govori najgore stvari o svojoj zemlji“, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da on traži ministarsko mesto sa 0,5 odsto stanovništva centralne Srbije i Vojvodine, a onima koji imaju 42 odsto ne daju da učestvuju u vlasti.

„Toliko o totalitarizmu, autokratskom pristupu i poštovanju manjina. Mi se nismo žalili ali nema previše smisla da oni nekome ukazuju na te probleme“, poručio je Vučić.

Novi saziv Skupštine Bujanovca – Lekcija iz demokratije

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci