fbpx
11.2 C
Vranje
ponedeljak, 27.05.2024

Bez promena i u Vranjskoj Banji – Dragan Sentić ponovo na čelu

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJSKA BANJA – Dragan Sentić iz Srpske napredne stranke ponovo je izabran za predsednika Gradske opštine Vranjska Banja. U zvaničnoj biografiji na opštinskom sajtu stoji da je „po zanimanju diplomirani pravnik – master“ kao i da je od 1998. sve do 2016. godine kada je prvi put izabran za zamenika predsednika GO Vranjska Banja radio u kompaniji Jumko kao direktor sektora bezbednosti. Od maja 2017. do lokalnih izbora 21. juna ove godine, obavljao je funkciju predsednika opštine.

U međuvremenu je bio član Upravnog odbora JP Uprava Banje i član Upravnog odbora Specijalne bolnice za rehabilitaciju. Predsednik je Mesnog odbora SNS-a u Vranjskoj Banji. Inženjer saobraćaja Marko Nikolić je izabran za njegovog zamenika. Svetlana Cvetković je ponovo izabrana za predsednicu Skupštine opštine Vranjska Banja. Njen zamenik je Boban Stevanović, šef Balon sale u Vranjskoj Banji i predsednik je sportskog društva Mineralac, za sekretara Skupštine postavljen je Slađan Aleksić, diplomirani pravnik.

Od 19 odborničkih mesta u Skupštini opštine Vranjska Banja, nakon nedavno održanih lokalnih izbora, SNS je dobila 13 mandata, Srpska Desnica 3, SPS dva mesta, a Jedinstvena Srbija jedno.

Pročitajte više:

Skupština Vranjske Banje – 13 veličanstvenih, troje „desnih“, dvoje „levih“ i jedan Jedinstveni

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci