fbpx
23.2 C
Vranje
sreda, 22.05.2024

Muzičari u problemu, pevači upozoravaju na svesno ulaženje u prekršaje

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD – Nekadašnji pevač grupe Legende Ivan Milinković je u saopštenju za medije upozorio da su muzičari „kao esnaf, direktno ugroženi“ i da bi bilo više nego poželjno da se nađe način da estrada, uz sve mere opreza, radi na otvorenom dok su letnji dani.

Mi, kao umetnici, naši saradnici sa porodicama, u teškoj smo situaciji. Ovo postaje agonija, kojoj se vremenski kraj ne nazire“ – upozorio je Milinković i dodao da je neophodno napraviti strategiju za nastupe u zatvorenom prostoru, kao što su klubovi, restorani i koncertne dvorane, uz sve mere zaštite.

U suprotnom, ukazao je Milinković, cela ova situacija, nateraće ljude da se sami organizuju i ulaze u prekršaje. Život će vlasnike objekata, ugostitelje, poslodavce i sve ostale građane koji ne mogu da prihoduju, naterati da svesno ulaze u prekršaje, ukoliko država ne nađe rešenje po ovom pitanju, zaključio je Milinković.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci