fbpx
20.8 C
Vranje
petak, 19.07.2024

Čeka se Milenković: Ostavke podneli i predsednici opština Vranjska Banja i Vladičin Han

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJSKA BANJA / VLADIČIN HAN – Predsednici dveju opština, Vranjske Banje i Vladičinog Hana – Dragan Sentić i Goran Mladenović – podneli su danas ostavke na funkcije, piše portal InfoVranjske.

Sentić je na mesto prvog čoveka Vranjske Banje došao 2016. i ovo mu je bio drugi mandat, dok je Mladenović na mesto predsednika Opštine Vladičin Han došao 2020.

Kako javljaju InfoVranjske, Mladenović je ostavku prosledio Skupštini opštine Vladičin Han.

„Ovim putem podnosim ostavku na funkciju predsednika Opštine Vladičin Han pre isteka mandata na koji sam izabran, kako bi prevremeni lokalni izbori mogli da budu raspisani u Opštini Vladičin Han“, napisao je, između ostalog, u obrazloženju svoje ostavke Goran Mladenović.

Ne očekuju se ostavke predsednika opština Surdulica, baš kao što ne treba očekivati ni ostavke čelnih ljudi Bujanovca i Preševa.

Još uvek nema informacija da li će predsednik Opštine Bosilegrad podneti ostavku, uprkos činjenici da je, u toku dosadašnjeg političkog delovanja, bio blizak sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

Podsetimo, ranije u toku dana ostavku je podneo još jedan lider neke od lokalnih samouprava u Pčinjskom okrugu – Nenad Krstić, predsednik Opštine Trgovište.

Čitajte više:

Hoće li gradonačelnik Vranja podneti ostavku?

 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci