fbpx
32.2 C
Vranje
sreda, 24.07.2024

Dan primirja – U ZC rade samo dežurne službe, parking besplatan u celom gradu

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Iz PR službe Zdravstvenog centra u Vranju saopštili su da će sutra, 11. novembra, na državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu, u ZC raditi samo dežurne službe.

Od 07:00 do 19:00 časova radiće Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih, Služba za zdravstvenu zaštitu radnika, Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece i dece školskog uzrasta, Služba za kućno lečenje i negu, kao i Stomatološka služba. Služba hitne medicinske pomoći radiće nepromenjeno 24 časa, dok će u Opštoj bolnici Vranje raspored rada biti organizovan 24 sata dnevno po sistemu dežurstva.

Iz gradskog JP Parking servis su saopštili da će povodom proslave državnog praznika parking biti besplatan na parkiralištima u zoniranim delovima grada, a da će parking garaža u Kneza Miloša i parking kod stare autobuske stanice biti otvoreni i raditi po uobičajenom sistemu naplate.

Delegacija grada će sutra položiti venac i odati poštu stradalima u Prvom svetskom ratu kraj spomenika na trgu kod Sabornog hrama Svete Trojice, koji je podignut 1922. godine u čast stradalih stanovnika Vranja i okruga tokom Prvog svetskog rata za vreme okupacije bugarskih trupa. Neće biti uobičajene ceremonije, zbog trenutne epidemiološke situacije.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci