fbpx
23.2 C
Vranje
sreda, 22.05.2024

Dr Panić: Struka u Kriznom štabu je žrtvovana i namerno dezinformisana

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD – Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić tvrdi za nedeljnik Vreme da se mnogi pacijenti sa kliničkim znacima bolesti kovid-19 ne testiraju, već se vraćaju na kućno lečenje i samoizolaciju, dok testiranja kontakata skoro i da nema.

„Reče doktor Kon da ima 260.000 testova na stanju. Isto kao što je bilo zaštitne opreme u magacinima. U magacinima i na stanju nam ne znači ništa, potrebni su nam na terenu, u ambulantama domova zdravlja i na bolničkim odeljenjima“ – ukazao je Panić.

Panić je rekao da je najveći problem nedovoljno ili skoro nepostojeće plansko i po epidemiološkim kriterijumima testiranje zdravstvenih radnika. Prema njegovim rečima, Beograd jeste žarište, ali je situacija dramatičnija u nekim drugim delovima zemlje.

„Verujem da je struktura urađenih testova značajno u korist Beograda, jer dok držite Beograd mirnim, cela Srbija je mirna“ – ocenio je Panić.

Tvrdio bih, rekao je Panić, da je struka u Kriznom štabu smišljeno ostavljena bez adekvatnih informacija i ciljno žrtvovana kao alibi zarad političkih ciljeva vlastodržaca.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci