fbpx
6.2 C
Vranje
sreda, 17.04.2024

Jedinstvo: Ne znamo da li se menja vozni red, zovite od ponedeljka

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Čitaoci portala Slobodna reč koji su se obratili šalteru za informacije na Glavnoj autobuskoj stanici u Vranju, kojom upravlja prevoznik Kavim-Jedinstvo kažu za naš portal da zaposleni nisu ni potvrdili ni demantovali nagađanja da će u petak, 26. maja, biti otkazani polasci iz Vranja za Beograd i obratno.

Kako kažu, službenici šaltera za informacije su im rekli da nemaju za sada nikakve informacije o promeni reda vožnje za narednu nedelju, ali da bi bilo najbolje da to još jednom provere „od ponedeljka“.

Podsećamo, portal OzonPress javio je jutros da je Autoprevoz d.o.o. Čačak, koji je, poput jedinstva, član Kavim grupacije, otkazao sve polaske za petak, 26. maj, datum za kad je zakazan „veliki kontramiting Srpske napredne stranke“.

„Obaveštavamo vas da dana 26.05, 2023. godine nećemo održati naše redovne polaske, pa vas zbog toga molimo da za navedeni dan ne prodajete karte za naše polaske. Hvala na saradnji“ – stoji u obaveštenju Autoprevoza d.o.o Čačak objavljenog u Čačku 11. maja 2023. godine, koje je objavio portal OzonPress.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci