fbpx
28.1 C
Vranje
sreda, 19.06.2024

Malo ministar, malo predsednik partije: Vučević zvanično do Jumka, pa svratio do GrO SNS Vranje

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Predsednik Srpske napredne stranke (SNS), ministar odbrane i potpredsednik Vlade, Miloš Vučević, juče je posetio Gradski odbor (GrO) ove partije u Vranju, opštinske odbore u Pčinjskom okrugu i obišao pogon kompanije „Jumko“.

Vučević, koji je na čelo naprednjaka postavljen pre tačno mesec dana umesto Aleksandra Vučića, istakao je, pred svojim stranačkim kolegama ispred upravne zgrade „Jumka“, da je „podrška koju SNS ima na jugu Srbije – srce i snaga koja je neophodna da u vremenima zloupotrebe ljudske tragedije, ipak, ostanemo najjači u odbrani pravih nacionalnih vrednosti“, navodi se na Fejsbuk stranici SNS Vranje.

Predsednik naprednjaka je podsetio na sve što je za napredak južne Srbije učinila lokalna vlast pod vođstvom SNS-a.

„Mi smo ista knjiga, samo nova stranica u novim pobedama SNS-a“, istakao je Vučević tom prilikom.

Uz Vučevića, jug Srbije posetili su i predsednik Izvršnog odbora (IO) Darko Glišić, potpredsednik IO Dragan Stevanović, predstavnici GrO u Vranju, kao i opštinskim odborima (OO) u Bujanovcu, Vladičinom Hanu, Surdulici, Trgovištu, Preševu i Bosilegradu.

Foto: Ministarstvo odbrane

Na sastanku Vučevića i generalnog direktora kompanije „Jumko“, Branislava Trajkovića, razmatran je „napredak u usvajanju novih tehnologija u proizvodni proces kompanije, kao i stepen razvoja novih proizvoda za potrebe Ministarstva odbrane (MO) i Vojske Srbije“, saopštilo je MO.

Ocenjujući „Jumko“ kao „jedan od najznačajnijih privrednih subjekata Srbije“, ministar Vučević naglasio je da je „interes MO i Vojske Srbije da kupuje opremu i proizvode te kompanije, te da će i u narednom periodu ostati dobar kupac“.

Ovom sastanku prisustvovali su državni sekretar u MO Nemanja Starović, pomoćnik ministra za materijalne resurse dr Nenad Miloradović i šef kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklama -
- Reklama -spot_img

Poslednji članci