fbpx
28.3 C
Vranje
četvrtak, 13.06.2024

Milenković na čelu Privremenog organa Grada Vranja

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Za predsednika Privremenog organa uprave u Vranju imenovan je dosadašnji gradonačelnik Slobodan Milenković, a ostali članovi su Goran Nikolić i Zorica Jović iz redova Srpske napredne stranke, Srđan Dekić iz Socijalističke partije Srbije i Borivoje Antić, prvi čovek nekadašnje Desnice, a sada Gradskog odbora Socijal-demokratske partije Srbije.

Najpre je razmatran i usvojen Poslovnik Privremenog organa, a potom je usvojen Predlog odluka o raspuštanju Skupštine Gradske opštine Vranjska Banja i obrazovanju Privremenog organa ove gradske opštine.

Obrazovan je Privremeni organ Gradske opštine Vranjska Banja, a za predsednika ovog tela je imenovan dosadašnji predsednik opštine Dragan Sentić, dok su članovi Svetlana Cvetković, Aleksandra Popović, Marko Nikolić i Ivica Milenković.

Za sekretara privremenog organa u Vranju je imenovana Jelena Pejković, a za zamenika Jelena Maksić.

Na današnjoj sednici usvojeno je Rešenje o prestanku funkcije predsednika Skupštine grada dr Dejana Tričkovića, kao i Odluka o prestanku mandata odbornika Skupštine grada Vranja.

Privremeni organ Grada Vranja usvojio je i Rešenja o prestanku dužnosti gradonačelnika Grada Vranja dr Slobodana Milenkovića, zamenika gradonačelnika Zorice Jović i članova Gradskog veća.

Sednici Privremenog organa Grada Vranja prisustvovao je načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović, saopšteno je iz Gradske službe za odnose sa javnošću.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklama -
- Reklama -

Poslednji članci