fbpx
24.3 C
Vranje
petak, 19.07.2024

Milenković u Upravnom odboru KOMS-a

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Udruženje „Naš svet, naša pravila“ (NSNP) iz Vranja, čija je programska direktorka Emilija Milenković, postala je punopravna članica Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS), a Milenković je izabrana za članicu Upravnog odbora KOMS-a.

Skupština KOMS-a, dvotrećinskom većinom, izglasala je da organizacija NSNP postane njena punopravna članica, navodi se na zvaničnoj veb-stranici ove krovne organizacije mladih.

Iz NSNP-a kažu da će se Milenković, tokom svog mandata, fokusirati na to „da se čuje glas mladih iz malih i nerazvijenih lokalnih sredina“, zato što „mladi na jugu Srbije često nemaju dovoljno prilika i mogućnosti za razvoj u oblasti omladinske politike i poboljšanja života mladih“.

„Pokušaće da približi nepovoljan položaj udruženja mladih u malim zajednicama, kao i da ukaže na mnoge prepreke prilikom omladinskog samoorganizovanja. Ovom prilikom pozivamo mlade da nam šalju svoje predloge za unapređenje svog položaja i rešavanje problema u Vranju, ali i na nacionalnom nivou na mejl office@nsnp.org.rs ili na instagram profil“, saopštili su iz vranjske organizacije NSNP.

KOMS je savez 111 udruženja mladih i za mlade, koji predstavlja najviše nezavisno predstavničko telo mladih u Srbiji, navodi se na zvaničnoj stranici ove krovne organizacije mladih.

Pročitajte više:

Mladi jesmo al’ naivni nismo, Vranje će ostati bez nas ako vlast ne radi po Strategiji

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci