fbpx
21.5 C
Vranje
ponedeljak, 24.06.2024

Miting SNS: Vučić o poslu za 1.500 Vranjanaca, Vulin i dalje pod sankcijama

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Za četiri godine će prosečna plata u Srbiji, koja trenutno iznosi oko 720 evra, biti 1.400 evra, novo je obećanje Aleksandra Vučića, koji na predstojećim izborima nije kandidat, ali se javnosti obraća tokom promocije izbornih listi kandidata za narodne poslanike i odbornike u lokalnim skupštinama, a sve u nazivu imaju njegovo ime i prezime.

Vučić je ovo obećao juče na mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Sportskoj hali u Vranju, rekavši i da će fabrike Jumko i Simpo imati budućnost i da se pregovara o dovođenju investitora iz zapadne zemlje.

Ova investicija će vredeti 100 miliona evra, rekao je, a obezbediće posao za 1.500 ljudi, novo je obećanje.

Govoreći o izbornim rezultatima u Vranju, rekao je da pobeda znači osvajanje više od 60 odsto glasova.

Na skupu je govorio i predsednik Pokreta socijalista, bivši direktor Bezbedonosno-informativne agencije, koji je pod sankcijama Sjedinjenih američkih država (SAD), zbog navodne korupcije i umešanosti u trgovinu drogom, kao i zbog veza sa Rusijom.

„Petooktobarski ološ, oni se svojih vođa stide, a mi se našim predsednikom ponosimo zato mu sliku stavljamo i ime pominjemo. Srbi imaju vođu. Na nama je da svedočimo istinu i budemo uz vođu svih Srba, da sanjamo san Karađorđevih ustanika o jedinstvenoj srpskoj državi, na nama je da se okupimo i ujedinimo“ – istakao je Vulin.

Predsednik SNS Miloš Vučević takođe se obratio okupljenima, istakavši da danas u Srbiji radi 550.000 ljudi više, da je izgrađeno desetine novih domova zdravlja, 500 kilometara autoputeva.

Skupu su prisustvovale pristalice SNS-a iz opština Pčinjskog okruga i drugih gradova na jugu Srbije, kao i zaposleni u Jumku, Simpu, gradskim javnim preduzećima i ustanovama i deo ministara iz aktuelnog saziva Vlade Srbije.

Bile su istaknue zastave Srbije i transparenti, među kojima i „Aco, Srbine, Jumko je uz tebe“.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklama -
- Reklama -spot_img

Poslednji članci