fbpx
15 C
Vranje
sreda, 22.05.2024

Odluka Vlade: U barove i klubove samo sa maskom

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD – Nakon sednice Kriznog štaba, predsednica Vlade Ana Brnabić imala je danas sastanak sa predstavnicima tržnih centara, šoping molova i noćnih barova i klubova u Beogradu i upoznala ih sa novom merom – da od sutra neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan zatvoreni objekat u Beogradu bez zaštitne maske. U saopštenju Vlade Srbije se naglašava da je „usaglašen beskompromisan stav da zdravlje građana ima apsolutni prioritet i da se sve mere donete u cilju zaštite zdravlja ljudi moraju poštovati“. Vlada Srbije i ugostitelji nastaviće da zajedno rade na pronalaženju rešenja za funkiconisanje ugostiteljskih objekata u budućnosti, kako bezbednost i zdravlje svih posetilaca objekata ne bi bila ugoržena.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković je proglašavajući vanrednu situaciju na teritoriji Grada naglasio da to znači kontrolu sprovođenja svih preporučenih epidemioloških mera koje je Zavod za javno zdravlje dao kao i da će Grad „sprovoditi sve one mere koje propisuje Krizni štab Vlade„. Krizni štab Vlade Republike Srbije na današnjoj sednici propisao je obavezno nošenje maski ne samo u prevozu, već i u svim zatvorenim prostorima, kao i poštovanje fizičke distance od najmanje jednog metra.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci