fbpx
19.2 C
Vranje
nedelja, 23.06.2024

Predsednik jeo „parizer“ i majonez u pola hleba za doručak [VIDEO]

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će sledeće nedelje pojeftiniti još najmanje 10 važnih proizvoda, a u video poruci na Instagram nalogu vidi se kako on, u društvu ministara Siniše Malog i Tomislava Momirovića, jede sendvič sa pilećim parizerom.

Sledeće nedelje pojeftiniće još 10 važnih proizvoda. Srećan sam što možemo da pomognemo našim građanima, poručio je Vučić povodom početka akcije u okviru kojih je snižena cena 20 osnovnih proizvoda u maloprodajnim lancima u Srbiji.

Važno je za ljude da im najavimo da ćemo sledeće nedelje još najmanje 10 proizvoda pokazati, koji će imati značajno sniženje, rekao je Vučić i dodao da je cilj da se suzbije inflacija, „baš sada kada značajno povećavamo plate i penzije i želimo da pokažemo brigu prema običnim ljudima“.

Ljudi treba da razumeju kako funkcionišu izmišljotine onih koji ništa ne rade po ceo dan, osim što imaju vremena da izmišljaju i vređaju druge ljude, istakao je Vučić.

Prethodno su Siniša Mali i Toma Momirović otišli u prodavnicu i kao što smo obećali onima koji su to od nas zahtevali, nije to bio naš hir, jer su rekli valjda to ne smemo i nećemo da jedemo, kupili pola kilograma parizera domaće prizvodnje, dva litra jogurta, dva hleba Sava, dve kese i majonez Dobro i ukupno je cena 585 dinara, što se vidi iz fiskalnog računa, istakao je on.

Cena ovog parizera je po kilogramu čak 140 dinara manja i veoma sam srećan zbog toga što smo uspeli to, za nešto što narod voli da jede i nešto na čemu smo svi mi odrasli, naveo je Vučić.

Vučić je istakao da se ovo ne radi da bi se pokazalo „da smo mi obični ljudi, već da demantujemo njihove laži o tome ko su milioneri jer svi u Srbiji znaju ko ima račune u inostranstvu, a ko te račune niti ima, niti je ikada imao, niti će ikada imati“.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci