fbpx
19.2 C
Vranje
nedelja, 23.06.2024

Premijera mjuzikla „Gospođa ministarka“ zakazana za 24. mart

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Mjuzikl Gospođa ministarka, koji po motivima iz istoimenog komada Branislava Nušića u Pozorištu Bora Stanković režira Vladimir Lazić, biće premijerno izveden u četvrtak, 24. marta od 20 časova, objavljeno je na zvaničnim nalozima vranjskog teatra. Prva repriza zakazana je dan kasnije, 25. marta od 20 časova.

Gospođa ministarka je treća premijera ove sezone, a kako je u intervjuu za Danas najavio Lazić, „publika će imati povoda da se zapita, ali i da se nasmeje svim vrludanjima Nušićevih junaka, s obzirom na to da je familija Živke ministarke glavna poluga u ovoj postavci“.

„Evo me, 35 godina kasnije u atmosferi uzavrelih političkih strasti na tlu malene Srbije pod teretom istih problema. Jedino je pakovanje nešto drugačije dizajnirano, a mi pred sudbinom Živke potonje ministarke i egzotičnog okoliša“ – rekao je Lazić za Danas, govoreći o trenucima koji ga vežu za Vranje i radu na „angažovanoj, bespoštednoj i uzbudljivoj predstavi Stradija (Radoje Domanović)“, koju je u Vranju režirao 1986. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci