fbpx
12.2 C
Vranje
subota, 13.04.2024

Promocija knjige „Elastične priče“ Aleksandra Stankova sutra u Vranju

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Novinar i pisac Aleksandar Stankov promovisaće svoju zbirku priča „Elastične priče“ u subotu, 28. maja od 18:00 časova u Medijskom skloništu u Vranju. Zbirka je objavljena u oktobru 2021. godine.

Kako navode Južne vesti, junaci u u prosvetljujućim iskustvima svog života svedoče o trenucima kada se život menja ili kada, saterani u ćošak, sabiraju i sublimiraju sve ono što im je on doneo i traže put za dalje.

A opet, svi likovi su jednostavni i svi liče jedan na drugog i na nas. U svojim susretima, zgodama i nezgodama pokazuju koliko je ljudska duša elastična“ – rekli su organizatori promocije.

Zbirka je podeljena u tri tematske celine u kojima se pripoveda i o univerzalnim pitanjima kao što su sloboda, otuđenost, sreća, šovinizam, nacionalizam, kosmopolitizam, prosvetiteljstvo, ali i o osnovnim iskustvima života – ljubav i smrt, preljuba, bliskost ili susret sa nepoznatim kao što je virus korona.

Pored autora, na promociji će govoriti i izdavač Ivan Drljača, kao i novinari Jelena Stojković i Mihajlo Babačko Stojković.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci