fbpx
16.6 C
Vranje
ponedeljak, 20.05.2024

SNS funkcioner izgubio spor protiv InfoVranjskih zbog teksta o skupom džipu

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

BEOGRAD / VRANJE – Sudija Višeg suda u Beogradu Radun Bubanja doneo je presudu u korist Portala InfoVranjske, u sudskom sporu „radi naknade nematerijalne štete“, koji je pokrenuo funkcioner lokalnog odbora Srpske napredne stranke i donedavni direktor „Vodovoda“ Goran Đorđević, javlja ovaj portal.

U presudi koju je objavio ovaj portal, stoji da je tužbeni zahtev Đorđevića da sud obaveže izdavača portala InfoVranjske, Tim za razvoj i integracije, da na ime nematerijalne štete plati ukupan iznos od 250.000 dinara, odbijen kao neosnovan.

Naime, Đorđević je ovo zahtevao zbog teksta koji je 7. oktobra 2020. godine objavljen na ovom portalu, a ticao se imovine ovog funkcionera – „A odakle Đoši za džip od 40.000 evra?“.

„Odbacuje se tužba tužioca da se u delu kojim tužilac zahteva da sud obaveže tuženog Mihajla Stojkovića iz Vranja, kao zakonskog zastupnika i glavnog i odgovornog urednika portala InfoVranjske, da o svom trošku javno objavi pravosnažnu presudu kojom je izrečena obaveza naknade štete u prvom sledećem objavljivanju na portalu, računajući od dana donošenja presude, kao neuredna“ – piše u presudi koja je objavljena na portalu InfoVranjske.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci