fbpx
1.6 C
Vranje
subota, 20.04.2024

Za promo materijal 8 miliona: Grad nabavlja porcelanske šolje, „fleške“, priveske, bilborde

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Gradska uprava ove godine za promotivni materijal izdvaja 8 miliona dinara, stoji u opisu javne nabavke za koju je poziv otvoren do 28. februara.

Novac će biti utrošen na postere i panele za prezentaciju Grada na sajmovima, štampu roll-up filma bez mehanizma, bilborde sa štampom „Vranje, grad koji ima dušu“, memorandume, vizit karte, reklamne fascikle, reklamne blokovi, reklamne kese, reklamne kese za piće, plakate na drvenoj dasci, ID kartice sa PVC držačem i satenskom trakom za prezentacije i manifestacije grada Vranja, gravirane pločice za potrebe prezentacije i posvete.

Takođe, na stoni kalendar za 2024. godinu, reklamni notes sa elastičnom trakom, reklamni rokovnik, plastične i metalne hemijske olovke, metalne hemijske olovke u poklon kutiji sa i bez roler olovke u setu, plastični držač za olovke u poklon kutiji, elektronski upaljač, drvene poklon kutije za flašu.

Na spisku su i reklamne futrole za dokumenta, izrada javnih priznanja povodom Dana grada, sa prikladnom ukrasnom kutijom koja ima ukrasnu bravu.

Nabavljaju se i porcelanske šolje i tacne, metalni privesci za ključeve sa trakicom u poklon kutiji, liveni silikonski i drveni pravugaoni privesci za ključeve, „kredit kard USB fleš memorija“ i „mini kredit kard USB fleš memorija“.

Na spisku su i kišobran sa automatskim otvaranjem, kao i singl i polo ženske i muške majice.

„Izrada delovodnih pečata više vrsta, pečat automat sa izradom gume, stona zastava Republike Srbije sa grbom, materijal svila sa printom, i stona zastava grada Vranja takođe od istog materijala“ – stoji u opisu.

Brendiranje staklenih portala, alu-Bond table, štampa plana grada Vranja za 2023. godinu, sa izmenjenim nazivima ulica i sa grbom grada Vranja, dodaje se.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci