fbpx
11.5 C
Vranje
četvrtak, 30.05.2024

ZC Vranje zapošljava medicinske tehničare i laborante

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Zdravstveni centar (ZC) Vranje raspisao je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme – za period najduže do 30. novembra, sa punim radnim vremenom – šest medicinskih sestara i laboranata, navodi se na sajtu ZC Vranje, u saopštenju koje je potpisao v. d. direktor ove zdravstvene ustanove, dr Saša Đorđević.

Zainteresovani kandidati podnose – prijavu na oglas sa kratkom poslovnom biografijom, adresom i kontakt telefonom; foto-kopiju lične karte ili očitane podatke sa lične karte, ukoliko je čipovana; foto-kopiju diplome; foto-kopiju uverenja o položenom stručnom ispitu; foto-kopiju važeće licence ili rešenje o izdavanju licence; foto-kopiju dokaza o promeni prezimena (ukoliko je prezime kandidata različito na diplomi i licenci ili na nekom od priloženih dokumenata).

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja na veb-stranici Ministarstva zdravlja.

„Kandidati koji se blagovremeno jave na oglas sa potpunom konkursnom dokumentacijom i koji ispunjavaju uslove oglasa, mogu biti pozvani na razgovor radi pružanja dodatnih informacija koje mogu biti važne za donošenje odluke za prijem u radni odnos. Izabrani kandidati, pre zasnivanja radnog odnosa, dužni su da dostave lekarsko uverenje kao dokaz o zdravstvenoj sposobnosti za poslove za koje se zasniva radni odnos, kao i overenu dokumentaciju“, navode iz ZC Vranje.

Kandidatima koji ne budu izabrani dostavlja se odluka o izboru kadidata, na adresu koju budu priložili u prijavi. Konkursna dokumentacija se ne vraća. Konačnu odluku o izboru kandidata donosi direktor ZC Vranje.

Neblagovremene i prijave sa nedostacima neće se razmatrati, saopštio je ZC.

Prijavu dostaviti u zatvorenoj koverti sa naznakom „Za oglas broj 50“, na adresu: Zdravstveni centar Vranje, ulica Jovana Jankovića Lunge br. 1, 17500 Vranje.

Sve ostale informacije o uslovima konkursa, načinu prijavljivanja i profilu kandidata možete pronaći na ovom linku.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci