fbpx
23.2 C
Vranje
sreda, 22.05.2024

Aleksandar Vučić i Šaip Kamberi otpočeli konsultacije o Vladi

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD / BUJANOVAC – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima izborne liste Albanska demokratska alternativa – Ujedinjena dolina, na početku konsultacija o formiranju nove Vlade Srbije. Prvi na ovoj izbornoj listi je Šaip Kamberi. Pomenuta lista sačinjena od građana Srbije albanske nacionalnosti osvojila je tri poslanička mandata na nedavno održanim parlamentarnim izborima. Posle sastanka se očekuju izjave za novinare.

Pročitajte više: Mogući poslanici iz Pčinjskog okruga – Dominacija Albanske “Ujedinjene doline”

Predsednik Stranke demokratske akcije Sulejman Ugljanin, sa kojim su bile predviđene konsultacije odbio je da dođe. Za sredu je zakazan sastanak sa liderom Stranke pravde i pomirenja Muamerom Zukorlićem, a potom i sa liderom Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom.

U petak, 17. jula u 9:00 časova zakazani su razgovori sa liderom Srpskog patriotskog saveza Aleksandrom Šapićem, a za ponedeljak, 20. jul sa liderom socijalista i aktuelnim koalicionim partnerom Ivicom Dačićem. Za utorak, 21. jul planirane su konsultacije Vučića sa predstavnicima svoje stranke – Srpske napredne stranke

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci