fbpx
12.2 C
Vranje
subota, 13.04.2024

Brnabić: Đilas i Vučić se ne sastaju kao da su ovce čuvali zajedno

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD –  Premijerka tehničke Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da ne vidi ništa loše ako u narednom mandatu ne bude na toj funkciji, ali je poručila da će svakako ostati u Srpskoj naprednoj stranci (SNS).

Ne vidim zašto ljudi na taj fatalistički način gledaju na te stvari. Promena je prirodan proces, rekla je Brnabić televiziji Hepi. Ona se založila za nove izbore u Beogradu, a nije protiv ni novih parlamentarnih. Govoreći o susretu Aleksandra Vučića i Dragana Đilasa radi rešavanja izborne krize u Beogradu, Brnabić je ocenila da to nije sastanak „kao da su oni ovce čuvali zajedno“, nego je lider Stranke slobode i pravde „zamolio predsednika Republike za sastanak“.

Predsednik svih građana je prihvatio taj sastanak, objasnila je Brnabić i podosetila da je Đilasova stranka slobode i pravde postala parlamentarna. Objašnjavajući zašto je za nove gradske izbore, ona je, kao poverenik SNS za Beograd, istakla da bi to bio najbolji način da glasači vide kako opozicija ulazi u neprincipijelne koalicije, „samo ne bi li bili protiv SNS i Vučića i na taj način se dokopali vlasti“.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci