fbpx
15 C
Vranje
sreda, 22.05.2024

Brnabić: Novi ministri dokaz da je vlast slušala narod Srbije

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD – Mandatarka za sastav Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da sastav nove Vlade pokazuje koliko je vlast „slušala narod Srbije“. Ona je za televiziju Pink rekla da pola vlade čine „potpuno novi ljudi, a da šestoro kandidata za ministre nikakve veze sa politikom nije imalo do sada“ i dodala da je to urađeno jer je vlast čula građane da su neke promene neophodne.

„Čuli smo od građana da zemlja ide u dobrom smeru ali i da mnogo stvari treba da se menja, da je potreban dijalog u društvu zbog čega je na inicijativu predsednika Aleksandra Vučić napravljen i novi resor za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog“ – istakla je Brnabić.

Komentarišući Vučićev predlog da bivša funkcionerka Demokratske stranke Gordana Čomić bude ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, Brnabić je ocenila da je predsednik Srbije time pružio „obe ruke i otvorio vrata i prozore za dijalog“. „Svako ko je zaista iskreno želeo dijalog, moći će sad da se raduje“, dodala je Brnabić.

Brnabić je rekla i da je Anđelka Atanasković žena koja je podigla „Prvu petoletku“ na noge, koja je pokazala da bez ikakvih političkih leđa može sebe da postavi kao autoritet u muškoj, namenskoj industriji.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci