fbpx
12.5 C
Vranje
utorak, 23.04.2024

Buč Kesidi turneju počinje u Vranju, prvih 150 ulaznica po promotivnoj ceni

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Klupska regionalna turneja „Skupi snagu“ indi rok benda „Buč Kesidi“ iz Pančeva započinje koncertom u Vranju 30. marta u sali Omladinskog kulturnog centra. Na koncertu će po prvi put izvesti pesme sa novog albuma.

Ulaznice se od danas mogu naći u OKCE po promotivnoj ceni od 800 dinara (prvih 150 karata), nakon čega će cena ulaznica biti 1.000 dinara, a na dan koncerta 1.200 dinara.

Buč Kesidi je nedavno izbacio dva singla sa trećeg albuma „Curimo po asflatu“ i „Skupi snagu“, koje će po prvi put uživo izvesti pred vranjskom publikom.

Pred turneje koja obilazi 12 gradova održaće i velike koncerte u Beogradu na Tašmajdanu i u Novom Sadu u Spensu.

Bend je dostigao regionalnu popularnost o čemu svedoče milionski pregledi na YouTube-u i osvojene brojne nagrade – GODUM nagrada za najbolje mlade snage 2020, 2020 MAC Awards – Alternativna pop numera godine (za Nema ljubavi u klubu), ELLE Style Awards 2020 – Up-And-Coming Artist nagrada, RUNDA nagrada 2020 – Najbolja pesma (za singl Nedelja ujutru), Adria Muzzik Video Awards – Najbolji video (za spot za pesmu TIHO) i mnoge druge, a bili su nominovani za IMPALE za Evropski nezavisni album godine.

„Buč Kesidi“ je prošle godine nastupio na gotovo svim najbitnijim domaćim festivalima a kruna sezone su koncert kod „Pobednika“ u Beogradu i pet uzastopnih rasprodatih koncerata u Zagrebu.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci