fbpx
27 C
Vranje
ponedeljak, 24.06.2024

Crni dim ponovo kulja, direktor Novog Doma kaže „napada ih opozicija“

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Crni dim je opet kuljao iz jednog od solitera kod Bid Zone (nekadašnji Blok Pošta – Banka) u samom centru grada, a upitan o razlozima, direktor vranjske toplane, tj. JP „Novi Dom“ Goran Petrović u izjavi za portal Slobodna reč kaže „da ih namerno napada opozicija“ te da se „stiče utisak da Novi Dom jedini zagađuje“ i pita se „gde su tu privatne firme i individualna ložišta“.

Podsetio je da će toplana u bliskoj budućnosti preći na novo gorivo – sečku, od oktobra ove godine, koje je, kako navodi, „ekološki pogodnije“.

„To je do energenta i par minuta je trajalo, Ovo prevršava svaku meru, sad počinje izborna kampanja i sad napadaju. Koji god energent da koristite ima dima. I sečku, to je vodena para, nema štetnih elemenata. Koga ugrožava dim? To je normalna pojava“ – rekao je Petrović.

Foto: Čitaoci

U februaru su ekološki aktivisti i građani reagovali na društvenim mrežama i podelili snimke i fotografije gustog crnog dima, a kako je tada Petrović naveo za naš portal, do pojave dima je došlo jer se „začepila dizna“ i zbog kvaliteta mazuta koji se koristi.

Pročitajte više:

Ne brinite, dizna je začepljena: Direktor „Novog doma“ o šokantnom snimku

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci