fbpx
12.2 C
Vranje
subota, 13.04.2024

Dodela stipendija za najbolje srednjoškolce u Srbiji

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

SRBIJA – Fondacija „Evro za znanje“ i ove godine je raspisala konkurs za dodelu učeničkih stipendija, a stipendiraće devet najboljih srednjoškolaca u Srbiji, saopšteno je iz te fondacije građana.

Pojedinačni iznos stipendije iznosi 120.000 dinara i isplaćivaće se u 10 jednakih rata, od septembra ove do juna sledeće godine.

Stipendije se dodeljuju nepovratno, pravo učešća na konkursu imaju svi učenici srednjih škola u Srbiji, a prednost će imati oni sa boljim uspehom.

Najmanje dve stipendije ove godine biće dodeljene najboljim učenicima gimnazija za koje je novac obezbedila američka kompanija „Ahilea risrč“, čiji je vlasnik Srbin Jovan Bebić.

Rok za podnošenje molbi je 5. septembar, a konkursnu dokumenta (molba, potvrda iz škole o uspehu, nagrade na takmičenjima, porodična primanja i kontakt adresa) kandidati treba da pošalju isključivo na adresu: Olge Grbić 5, 31260 Kosjerić.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci