fbpx
11 C
Vranje
četvrtak, 18.04.2024

Grad menja urbanistički plan, u toku javni uvid i primanje primedbi

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Iz Gradske uprave pozvali su građanke i građane na javni uvid u Nacrt Druge izmene i dopune Generalnog urbanističkog plana Vranja, koji traje od 6. do 20. aprila, svakog radnog dana na prvom spratu u zgradi u Ulici Ive Lole Ribara broj 1.

U prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine sve zainteresovane čeka stručna pomoć za pružanje potrebnih informacija, tumačenja rešenja i eventualnog davanja primedbi na plan.

Nacrt plana dostupan je i na zvaničnoj internet stranici Gradske uprave, gde se može preuzeti putem WeTransfer linka.

„Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt plana mogu podneti isključivo u pisanoj formi na pisarnici Gradske uprave Grada Vranja Odeljenju za urbanizam, imovinsko-pravne poslove ,komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredineGradske uprave Vranje u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 20.04.2023. godine“ – navodi se u saopštenju.

Javna prezentacija biće održana u utorak, 11. aprila od 13 časova u Velikoj sali Skupštine Grada Vranja, dok će javna sednica Komisije za planove biti održana po završetku javnog uvida u isto vreme i na istom mestu, u četvrtak, 27. aprila.

„Fizička i predstavnici pravnih lica koja su u toku trajanja javnog uvida podnela primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno ih obrazložiti. O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav“ – stoji u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci