fbpx
20.7 C
Vranje
četvrtak, 07.18.2024

Grad pozvao Pahomija da osvešta salu Skupštine

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

VRANJE – U nezapamćenom činu simbioze svetovnog i duhovnog života, predsednica Skupštine grada Vranja, gospođa Zorica Jović, poslala je hitan dopis Eparhiji vranjskoj i pozvala vladiku Pahomija da osvešta salu lokalnog parlamenta, da bi, kako je navela, adekvatno odgovorila na revolt opozicije zbog neozbiljnog i ubrzanog odlučivanja o ozbiljnim stvarima i pretrpanog dnevnog reda od 60 tačaka i materijala od 1.500 stranica.

„Pošto nemamo na raspolaganju gorile poput onih iz Beograda, morali smo da primenimo nešto ekstremnije – odbornici opozicije će ostati zaključani u sali sve dok ih Pahomije redom ne poprska. Sigurna sam da će nas malo božanskog nadahnuća ujediniti oko važnih odluka“ – čulo se tokom njenog predsedavanja.

Kako saznaje redakcija Kod Civrića, predsednica je zamolila vladiku, da, kad već dolazi, svrati i do njenog kabineta, kako bi osveštao nove rolo zavese, čija je nabavka bila prioritet kada je postala predsednica, a od čitanja materijala na 1.500 stranica nije imala vremena da upriliči osveštavanje.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci