fbpx
23.2 C
Vranje
ponedeljak, 07.15.2024

Ceo vranjski SPS prelazi u SSP

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

VRANJE – Prema saznanjima redakcije Kod Civrića, u odboru socijalista došlo je do promene odluke da, nakon što su, posle 70 godina, pali sa vlasti u Vranju, ne preuređuju politiku i izvlače pouke, već da ostanu verni ideji o vlasti po svaku cenu.

Kako saznajemo, socijalisti su, svih ovih godina, puno razgovarali i kontemplirali, ali su, na poslednjem okupljanju, za razliku od svih prethodnih pokušaja, doživeli političku katarzu.

„Da vas podsetimo, mi smo, od 5. oktobra 2000. godine, bili u koaliciji sa svima, i to se nikada nismo libili da pokažemo. Kada smo otišli u opoziciju, shvatili smo da bismo ušli u koaliciju i sa crnim đavolom, isključivo iz našeg ličnog interesa da po svaku cenu budemo na vlasti“ – kažu iz vranjskog SPS-a.

Međutim, nakon serije sastanaka sa članstvom, vranjski socijalisti odlučili su da ceo SPS pređe u SSP, jer su shvatili da njihova prepoznatljiva crvena boja, iz meseca u mesec, postaje sve tamnija pod pritiskom crne koalicije.

„Menjamo crnog đavola za riđu rđu. U našim redovima ima kvalitetnih stručnjaka za farbanje i mazanje, te su predložili da, ipak, probamo sa svetlijim nijansama“ – kaže naš izvor iz redova socijalista, i dodaje:

„Neće biti puno posla, samo ćemo ‘P’ iz ‘SPS’ prebaciti na kraj i to je to, lako ćemo se uklopiti“ – zaključuje.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci